Mijn naam is Robbert Hogerbrugge. Ik ben geboren als negende kind in een gezin waarin uiteindelijk ook negen kinderen worden geboren. Mijn moeder is overleden toen ik drie jaar oud was. Pas op latere leeftijd heb ik inzicht gekregen in de impact daarvan voor mij en het familiesysteem waarin ik ben opgegroeid.

Tijdens diverse workshops intuïtieve ontwikkeling ben ik in aanraking gekomen met Reiki en magnetiseren. Vanaf de eerste kennismaking hiermee heb ik gevoeld dat beide erg bij me passen. Ik ben iemand van weinig woorden en op deze manier ben ik in staat om iets te geven aan mijn medemens, waarbij woorden gewoon minder van belang zijn.

Door me verder te verdiepen in Reiki en massage heb ik de mooie werking ontdekt van deze behandelwijzen waarin het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt bevorderd.
Ik heb alle processen van Reiki doorlopen en mag mezelf nu ‘master’ noemen.
In het verlengde van Reiki ben ik een cursus magnetiseren gaan volgen omdat deze vorm van behandelwijze specifieke blokkades/pijnen kan wegnemen. Ook deze cursus heb ik met succes afgerond.
Het wonderlijke is dat Reiki en magnetiseren erg bij elkaar blijken aan te sluiten en elkaar completeren. Tijdens mijn behandelingen maak ik intuïtief gebruik van beide technieken.

Ook kwam ik erachter dat sommige gebeurtenissen uit het verleden mijn verdere zelfontwikkeling en zoektocht naar geluk blokkeerden. Via mijn partner ben ik in aanraking gekomen met familieopstellingen, en om inzicht te krijgen in mijn blokkades heb ik verschillende familieopstellingen gedaan. Omdat dit mij zo goed inzicht gaf in mijn eigen persoonlijke processen, ben ik de tweejarige opleiding ‘Systemisch werken’ bij Hans van den Berg (de Verdieping) in Hoofddorp gaan volgen.

De reacties die ik tot dusver van klanten heb ontvangen, geven een volgend beeld. Ik heb een stevige maar prettige manier van masseren. Ik straal rust uit en weet een sfeer te creëren die ieder op zijn of haar gemak stelt.

Centraal bij mijn behandelingen staat ‘gelukkig worden’. Zoals u hebt kunnen lezen zijn het allemaal technieken waarmee u zelf in staat bent om meer te kiezen voor persoonlijk geluk. Het maakt me blij dat ik u dan kan helpen om uw eigen geluk (uw happiness) te vinden.